За Овните седмицата е ползотворна, а Телците ще постигнат намисленото. Близнаците се справят с делата

...
За Овните седмицата е ползотворна, а Телците ще постигнат намисленото. Близнаците се справят с делата
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за периода от 8 до 14 април

За Овните седмицата е ползотворна, а Телците ще реализиран намисленото. Близнаците се оправят с делата си, а за Раците се обрисуват отлични условия за прогрес.

За представителите на Лъв звездите още веднъж припомнят за идни промени, а Девите следва да отстранят компликациите си. Везните  разполагат с чудесни благоприятни условия, а  Скорпионите да овладеят себе си. Стрелците да се стабилизират, а Козирозите да се оправят с нервното напрежение. Водолеите навлизат в стадий на прогрес, а Рибите се освобождават от компликации.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Ползотворен интервал

            В всекидневието ви ще се появят нови провокации, които ще ви заинтригуват до степен да омаловажите част от дилемите, които стоят пред вас. Представителите на Овен разполагат с положителни благоприятни условия за реализация на персоналните и материалните си цели, тъй като шансът им за триумф е мощен, като се изключи че и шанс няма да им липсва. Преобладаващият % от родените в знака ще долавят нюансите в събитията и ще работят сполучливо. Петък ще е сполучлив, а в събота ще ви оказват помощ точните преценки. Неделя е добра, а понеделник и вторник затрудняват. В сряда и четвъртък действате сполучливо.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Реализирани цели

            Изпълнени с положителни планове, ще покажете благоразположението си към фамилията, сътрудниците, бизнеса и публичния живот. Предстоящият седмичен стадий ще е сполучлив за реализацията на материалните ви цели. Всички от зодията ще работят ловко в наличните условия. Ще се възползват без задръжки от всички вероятни правомерни и непозволени средства с цел да осъществят желанията си. Петък и събота са много сполучливи. Неделя е по-слаба. Понеделник ще ви затрудни, а вторник е сполучлив. Сряда ви сблъсква с компликации, а четвъртък ще ви радва с хубави достижения.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ 

Добро справяне

            Промените ще не престават да насищат всекидневието ви с нови и вълнуващи преживявания. Вярната преценка на хора и условия ще дадат правото на Близнаците да се възползват от съществуващите действителности по най-хубавия метод. Разполагате с прелестния късмет да организирате плодотворен съюз, посредством който да осъществите ползите си. В публичните среди ще се сблъскате с проблеми. Петък и почивните дни са неприятни и мъчителни. Проблеми носи и понеделник. Вторник и четвъртък са сполучливи, а сряда ще премине в напрежение.

 

Седмичен хороскоп РАК 

Хубави условия за прогрес

            Натрупали сте разочарования, които ви пречат да постигнете нравствен баланс и да погледнете с религия в бъдещето. Седмицата дава чудесни условия за реализиране на ослепителен триумф във вашите персонални и настоятелен задължения, като се изключи че дава късмет за действителна удача на база реализиране на персонални хрумвания. Част от Раците ще бъдат здравословно обезпокоени през интервала и ще им се наложи да се лекуват. Петък ще ви ангажира с материални каузи. Събота е сполучлива, само че и доста нервна, а неделя е единствено нервна. В понеделник –  сложен триумф. Следващите дни ви носят удача.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ 

Оформят се промени

           Удовлетворение ще ви носят реализирани професионални и персонални постижения през седмицата. За представителите на Лъв следва една изпълнена с дразнения седмица. Обстоятелствата през интервала ще провокират много напрежение у огромна част от родените в зодията, което ще се отрази неподходящо върху душевността и персоналната ви непоклатимост. Важно е да се владеете и да не влизате в конфликти и разправии. Петък ще е много под напрежение, а събота е надеждна и  сполучлива. Следва не изключително приятната неделя, а делниците са неуместни и носят промени.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Отстранете съмненията

            Заредени сте с доста сила и стремежи за реализации. Насочете ги в градивна посока и по този начин ще бъдат щастливи всички към вас. В настоятелен проект новият седмичен интервал подсигурява положителни благоприятни условия за реализация, само че мнозина от Девите са разколебани за решителни дейности и по-често позициите им са неуверени, вместо да са непоклатими. Истина е, че сега към вас царува неизясненост, която по никакъв метод не може да ви окуражи за съответни дейности. Петък и събота са удобни за реализация,  а неделя - не. Делниците ще ви радват със удача, само че и напрежението не е малко.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ 

Надеждни благоприятни условия

            Ще започнете седмицата с положителни упования, оставяйки обратно несгодите и разочарованията от миналите дни. За вас тази седмица разкрива надеждни благоприятни условия за реализиране на плановете. В персонален проект шансът ви ще е по-изразителен. По отношение на деловите начинания пораждат дребни спънки, отстраняването на които ще ви коства извесно време и нерви, само че ще ги премахете без особени усложнения. Петък, събота и неделя ще са нервни и напрегнати. Делниците ще са удобни и ще постигате сполучливо задачите си, макар някои непредвидени неудобства.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН 

Вълнения и страсти

            Копнежът ви към повече независимост и самостоятелност ще ви предизвика към идните събития. Представителите на зодията са подчинени на мощно прочувствено влияние и ще бъдат много напрегнати през интервала. Тук въпросът опира най-често до любовните взаимоотношения, а в тази област обстановките може да се трансформират прекомерно динамично и наложително се оказват напредсказуеми. Напрегнатите петък и неделя са разграничени от плодородната събота. През делниците позитивно и негативното въздействие ще работят по едно и също време. Бъдете задоволително деликатни!

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте се

              Сблъсквайки се с непредвидени обстановки и проблеми, ще работите за превъзмогването им, без да създавате ненужно напрежение към себе си, или най-малко в това ще се стараете. Представителите на Стрелец се намират във значим интервал от живота си, който недвусмислено дава изясненост, че това е начало на промени. Първата и най-важна работа, с която би трябвало неотложно да се заемете е да възстановите самочувствието си. То е основата, върху която следва да стъпите, с цел да продължите пътя си напред. Петък е нервозен, а такива са и идващите три дни. Следват по-спокойните вторник и сряда, а четвъртък още веднъж е под напрежение и мощно нервозен.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ 

Овладейте нервното напрежение

            Ще имате шанса да работите върху задача, която ще ви разреши да покажете качества и рутина. Вие сте задоволително постоянни и очебийно енергични, само че преобладаващото болшинство отродените в знака трудно овладяват прочувствените си реакции, което може да се трансформира в причина за ярки несъгласия с сътрудниците в службата или с хора от средите на бизнеса. Овладявайте нервното напрежение, с цел да повишите шанса си за реализация. Петък ще е под напрежение, а събота е спокойна и удобна. Неделя и понеделник са слаби, а вторник е печеливш. Следващите дни са нервни.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

В стадий на възобновление

            Навлизате в нов интервал, в който се освобождавате от остарялото и давате път на новото. Като изключим фамилните неприятности, които при някои от Водолеите вероятно ще приключат след бракоразвод, новият седмичен интервал несъмнено ще смъкна много тежести от раменете ви. Започва плодороден интервал на развиване, който ще стабилизира едни от вас в деловата сфера, а за други разкрива значителен  късмет за прогрес в мечтана делова или друга сфера. В петък ще реализирате задачите си, само че през уикенда надали. Успешните ви дни са вторник и сряда. Другите дни  са слаби.

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Решавате проблемите си

            С положителни намерения към всичко и всички, предизвикващи интереса на доста хора, ще вървите напред. Периодът за решение на проблемите и за приемане на предстоящите резултати настава и за Рибите. Това определение визира освен мъчно решимите настоятелен тематики, които в последно време са въпрос номер едно за мнозина, само че и здравословното положение на тези от зодията, които не биха могли да се похвалят, че са в цветуща форма. Мъчителен  петък и удобен уикенд. Добрите ви делнични дни са понеделник и сряда, а вторник и четвъртък се оказват сложни.

 

 

За дамата

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР